Evenementen

Silvesterconcerten bij kaarslicht dinsdag 29 december 2020 13:30 en 15:30u door het Onlandertrio AFGELAST

Het Onlandertrio bestaande uit Siep de Groot, viool, Robert Jan van der Feen, fluit en Thera Dotinga, piano geeft op dinsdag 29 december 2 concerten bij kaarslicht. Ze duren ongeveer 1 uur en zijn kosteloos. Het trio is ontstaan tijdens de eerste coronacrisis en heeft al succesvol opgetreden op Schiermonnikoog. Het brengt u een staalkaart van klassieke en licht-klassieke werken waarbij Bach, Telemann en Schubert niet ontbreken. Verder voert het werken uit van Massenet, Svendsen, Quantz, Debussy en Wilhelm Popp.

Voor deze concerten moet vooraf gereserveerd worden via siepdegroot@planet.nl Er zijn 24 plaatsen beschikbaar per concert in coronaopstelling. Neusmondmaskers zijn verplicht bij binnenkomst en verlaten van de kerk.