Evenementen

Noord-Nederlands Saxofoonkwartet speelt 26 september 3 maal in Fransum: 14:00, 15:15 en 16:30

Muzikale fietsroute

Op 26 september 2021 organiseert Noorderwind Muziekproducties een unieke beleving rondom 3 kerkjes van Stichting Oude Groninger Kerken. U krijgt 3 uiteenlopende concerten voorgeschoteld en tussen de concerten door geniet u van het Groninger landschap tijdens een fietstochtje van ongeveer 20 minuten (uiteraard mag u ook met ander vervoer naar de verschillende locaties reizen).
De concerten vinden plaats in de kerkjes van Feerwerd, Fransum en Oldehove. U kunt aangeven bij welke kerk u bij voorkeur wilt starten.
De prijs van deze gehele middag is €17,50 p.p. en inclusief koffie/thee en een versnapering.
U kunt kaarten reserveren via noorderwindmp@gmail.com

De concerten zijn om 14:00u, 15.15u en 16.30u              
Kerk Feerwerd                  Julia & Julia                      
Kerk Fransum                   NNSK    
Kerk Oldehove                 Slagwerkfabriek

Musici

Het Noord-Nederlands Saxofoonkwartet
De 4 musici van het NNSK studeerden klassiek saxofoon aan de conservatoria van Groningen, Enschede, Zwolle en Amsterdam. Ze volgen daarnaast alle 4 nog een tweede studie, waarna ze heel wat ervaring rijker dit veelzijdige kwartet vormden. Het kwartet brengt toegankelijke klassieke programma’s met hier en daar een uitstapje naar een ander muziekgenre.
NNSK@Facebook

Sopraansaxofoon: Sietske Trinks

Altsaxofoon: Harmke Seinen

Tenorsaxofoon: Douwe de Graaf

baritonsaxofoon: Lotte de Bruijn-Dijkema

Slagwerkfabriek
Een netwerk van creatieve en energieke slagwerkers uit Noord-Nederland.

Dit project: Johannes Terpstra en Stefan Christian Kirschbaum Bij alle producties kijken we naar de omgeving en het publiek. Zo maken we workshops, presentaties en voorstellingen die een connectie met het evenement en het publiek hebben. Van uitdagend hoogstaand slagwerkrepertoire tot een groovende beleving vanuit de Afrikaanse en Japanse trommelkunst.

Julia & Julia
Deze Russische dames studeerden beiden aan conservatoria in Rusland en ontmoetten elkaar op het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Met hun diploma’s op zak zijn ze inmiddels alweertientallen jaren werkzaam in de culturele sector. Julia Buizer-Madzhar als pianiste, docente en correpetitor en Julia Zaytseva-Koning als zangeres, pianiste, koordirgente en docente. ls sprankelend duo zorgen de dames voor een gevarieerd concert met piano, zang en quatre-mains.

Feerwerd, Fransum, Oldehove
Zondag 26 september 2021
Aanvang 14:00 uur
Toegang € 17,50; reserveren verplicht

Inlichtingen: noorderwindmp@gmail.com