Agenda

Het is mogelijk om het kerkje te reserveren voor uw eigen evenement. Hieronder vindt u een agenda met daarin de reeds geboekte evenementen. De huur bedraagt €50.- per dagdeel en € 100,00 per dag.

Vroedschap Fransum wil U attenderen , dat meerjarig donateurschap van de vroedschap als Burger 50% reductie geeft op de huurpenningen.

Via het contactformulier onder de agenda kunt u een reservering aanvragen. U zult een e-mail ontvangen met daarin de details van de huurovereenkomst, en vervolgens wordt de agenda bijgewerkt.

Coronaregels Per 25 september 2021 is 1,5 meter afstand houden niet meer verplicht. Bij activiteiten zoals een concert of lezing in de kerk is een coronatoegangsbewijs nodig. Dit geldt zowel voor activiteiten met en zonder vaste zitplaats. Zonder geldig bewijs kan je als bezoeker niet naar binnen. Bij activiteiten met een vaste zitplaats mag 100% van de capaciteit gebruikt worden. Wanneer bezoekers géén vaste zitplaats hebben, bij bijvoorbeeld een optreden waar mensen staan, mag er 75% van de capaciteit gebruikt worden.  De maximale capaciteit van het kerkje is 75 personen. Een coronapas is niet nodig bij doorstroomactiviteiten zoals een expositie/tentoonstelling, ofwel ongeplaceerde evenementen waar bezoekers niet lang op dezelfde plek blijven staan.

Reserveren